Transport

Sigur si la timp

Laguna pune la dispozitie urmatoarele modalitati de livrare a produselor

Flota Bravo Group sau Curier rapid

Livrarea se face de la magazinul Laguna de unde ati achizitionat produsul sau de la Depozitul Central prin intermediul serviciului de transport Laguna sau prin Curierat Rapid. Plata pentru transportul marfurilor se face in functie de valoarea marfii, tipul produselor si de distanta pana la domiciliul clientului si durata pentru livrare.

 

TERMENI SI CONDITII DE TRANSPORT

 

Va informam ca Serviciul de livrare a marfii va este pus la dispozitie din dorinta de a elimina efortul dumneavoastra de a transporta materialele cumparate din magazinul nostru.
Serviciul de livrare a marfii este asigurat cu respectarea conditiilor afisate in fiecare unitate, precum si a urmatoarelor reguli:

  1. Transportul este asigurat pana in zonele in care masinile pot parca in conditii de siguranta.
  2. Transportul produselor de la masina in/la/pana la locuinta cumparatorului nu este obligatia conducatorului auto.
  3. Clientul trebuie sa se asigure ca are cu cine sa descarce si sa transporte marfa in curte/casa/apartament.
  4. In situatia in care la numerele de telefon lasate de dumneavoastra nu raspunde nimeni, intreaga raspundere pentru neplacerile cauzate de intarzieri, apartine clientului.
  5. Daca marfa nu poate fi livrata din cauza clientului (adresa incorecta, incompleta, numar de telefon gresit etc), urmatorul transport nu mai intra in categoria serviciului gratuit si se va face numai contracost.
  6. Solicitarile speciale nu fac obiectul conditiilor de mai sus.
  7. Nu ne asumam raspunderea pentru intarzierile in livrarea marfurilor cauzate de forta majora (inundatii, cai de acces inzapezite, impracticabile etc). In acest caz, transportul se va reprograma in functie de posibilitatile de transport.

 

Atentie!

Conducatorul autovehiculului va ajuta la descarcarea marfii din masina insa nu si la manipularea sa in vecinatate. De aceea va recomandam ca in cazul in care aveti marfuri voluminoase sa aveti personal la manipularea marfii.

Pentru ale informatii legate de livrare aveti posibilitatea transmiterii unei solicitari prin intermediul formularului de contact sau pe adresa de e-mail office@bravo.ro .