Companie

Cine suntem?

Prin Laguna Showroom, compania Bravo Group se adreseaza direct clientilor finali.

Beneficiem de experienta de peste 20 de ani a companiei-mama de import, logistica si asistenta tehnica a produselor de top din domeniul amenajarilor.

Ne implicam total in proiectele clientilor nostri, fie ca este o simpla baie de apartament, o vila, o cladire de birouri, un mall sau un hotel de 5*.

Am raspuns exigentelor impuse de standardele fiecarui client. Designeri europeni de top au creat produsele propuse de noi pentru a face proiectele noastre cat mai frumoase si functionale.

Portofoliul de lucrari si experienta acumulata ne ajuta sa intelegem cu adevarat de ce ai nevoie pentru a obtine baia de vis. Si suntem in masura sa te ajutam s-o realizezi. De la inspirație, la negocierea preturilor cu furnizorii. De la poata fabricii, pana la tine acasa.  Suntem aici, pentru tine, la fiecare pas.

Pentru ca experienta alegerii materialelor potrivite pentru proiectul tau sa fie cat mai simpla si placuta, am reamenajat showroom-ul Laguna folosind cele mai moderne solutii de prezentare, inclusiv testarea directa a produselor puse in functiune.

Serviciul de proiectare 3D completeaza angajamentul tuturor de la Laguna, ca iti vom oferi cele mai bune servicii în fiecare etapă a proiectului tau, fie că iti oferim variante grafice de amenajare, fie ca garantam manopera echipei noastre de instalare.

Noi proiectam, vindem, livram, montam, garantam și, mai presus de toate, noua ne pasa.

Echipa Laguna